Світовий Конґрес Українців привітав співвітчизників із Різдвом

20:50 4 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: globalist.org.ua

А також нагадав, що вже понад тисячоліття цей світлий день гуртує наш народ навколо єдиних християнських цінностей у хвилини радості і смутку.

Відтак наведемо Різдвяне вітання Світового Конґресу Українців повністю: 

«Різдво Христове – це одне із найвеличніших свят для всіх християн, що уславлює прихід у земний світ Сина Божого, духовно зміцнює нас, відроджує наші душі в любові і всепрощенні, додає віри в торжество добра над злом та вселяє в нас почуття надії на щасливе майбутнє. У цей день під святкові церковні дзвони ми віддаємо Ісусу Христу свою особливу шану, дякуємо за Його щедрі дари та просимо ласки для себе і своїх родин.

Вже понад тисячоліття світлий день Різдва Христового гуртує наш народ навколо єдиних християнських цінностей у хвилини радості і смутку. Сьогодні погляди всієї міжнародної спільноти прикуті до подій в Україні: своїми широкомасштабними Євромайданами в Києві і по всій Україні український народ рішуче заявив про свій європейський вибір та виборює право жити в справді демократичній державі.

Солідаризуючись з українцями в Україні, багатомільйонна українська діаспора на чолі зі Світовим Конґресом Українців проводить численні Євромайдани у всіх куточках світу та й далі буде твердо підтримувати прагнення своєї нації до кращого майбутнього. Тому, згадуючи в своїх різдвяних молитвах рідних і близьких, не забудьмо ж і наших братів і сестер в Україні та помолімося, щоб наша духовна Батьківщина подолала всі теперішні зовнішні і внутрішні негаразди, а її народ міг увійти до вільного кола європейських держав.

Нехай же Різдво Христове принесе в кожну українську родину мир, злагоду і достаток, а також згуртовує всіх українців світу та зміцнює у бажанні діяти разом. Христос родився! Славімо його!».

Як повідомляв «ЩЛ», львів’ян закликали святкувати Різдво на Майдані в Києві, втім, Євромайдан запрошує до себе на Різдвяні свята всіх українців, тим паче, що Львівщина відряджає на Євромайдан різдвяні вертепи, натомість протести в Києві відновлять після свят.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів