Сьогодні у Львові представляють 12 учасниць, які боротимуться за титул Міс Львів-2021 (відео наживо)

11:00 22 вересня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні, 22 вересня, об 11.00 у Львівському пресклубі - пресконференція на тему: "Представлення 12 учасниць, які боротимуться за титул Міс Львів-2021".


Відео: Львівський пресклуб

Організатор заходу: Конкурс «Міс Львів», пише Dailylviv.com.

Довідка від конкурсу “Міс Львів

29 вересня у Львівській опері обиратимуть найгарнішу дівчину Львова. Цього року на корону претендують 12 львів’янок.

Засновниця конкурсу Валерія Никифорець повідомила:

«Корону виготовили  з дорогоцінних металів та прикрасили дорогоцінними каменями. Ця корона – гордість нашого комітету та нашого міста. Тому що не кожне місто може похвалитися такою короною. Ми запозичили цей досвід у конкурсів «Міс Світу», «Міс Всесвіт» та «Міс Україна», де цінні ювелірні корони переходять від попередньої переможниці до наступної».

У рамках конкурсу дівчата змагатимуться не тільки за головну корону Львова. У фінальній частині заходу, яка відбудеться 29-го вересня на сцені Оперного театру, учасниці матимуть змогу отримати титул "Міс Добре Серце". Його вручатимуть дівчині, яка найкраще проявить себе в реалізації соціального проекту. Також між конкурсантками розігруватимуть титул "Міс Дружба". І цього року була започаткована нова номінація – «Міс Вголос Львів», цей титул отримає дівчина з найкращим голосом.

«Міс глядацьких симпатій» обираєте Ви. Заходьте на офіційну сторінку “Міс Львів” у Facebook чи Instagram і довідаєтеся, як стати членом журі”.

14 учасниць боротимуться за титул Міс Львів-2021. Які вони (відео)

На «Міс Львів-2019» – 14 претенденток

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів