Володарку титулу «Міс Львів-2018» коронують короною з білого золота, платини та діамантів

12:50 12 червня 2018 р.

Фото до новини

21 червня у Львівському театрі опери і балету відбудеться щорічний конкурс краси «Міс Львів». Чотирнадцять найгарніших дівчат Львова продемонструють свої найліпші якості в боротьбі за корону. Переможниця львівського конкурсу візьме участь у конкурсі «Міс Україна».


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 12 червня, під час прес-конференції з нагоди конкурсу «Міс Львів-2018» та представлення всіх учасниць, яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомила директор конкурсу «Міс Львів» Валерія Никифорець.

Цей конкурс проходить у Львові вже вдев’яте. За її словами, цього року охочих взяти участь у конкурсі було понад дві сотні. 

- Наш конкурс відкритий. Може взяти участь будь-яка дівчина, яка народилася, проживає або вчиться у Львові. Охочі заповнюють анкети. Потім ми з ними спілкуємося особисто, робимо фото, надсилаємо це портфоліо  до національного комітету «Міс Україна», - розповідає про кухню відбору директорка конкурсу.  

У підсумку до фінішної прямої вийшли 30 дівчат. Їх запросили на репетиції. І вже під час цього етапу брали до уваги дисциплінованість конкурсанток, їхні внутрішні якості та бажання перемогти. 

- Конкурс збігся в часі з сесією у вишах. Дівчата намагаються максимально поєднати конкурс і навчання. Тому що освіта – це дуже важливо. Той, хто думає, що дівчата лежать в «спа», готуючись до конкурсу краси, той помиляється. Дівчата сплять дуже мало. Сім годин сну – це, коли не треба готуватися до навчання, - говорить Валерія Никифорець.

Але, на її переконання, участь у конкурсі «Міс Львів» того варта. І радить тим, кому не пощастило цього року, спробувати ще.  

- Звичайно, є дівчата, які приходять щороку. Ми намагаємося їм допомогти, даємо практичні поради. Не всі знають, але і я не відразу потрапила до конкурсу. Я маю титул «Міс Львів-2009». Але коли я прийшла на кастинг вперше з брекетами, то мене просто не взяли. Порадили прийти наступного року. Я повторила свою спробу. І того разу вже – вдало, - ділиться особистим досвідом директорка конкурсу «Міс Львів»

Вона відмовилася повідомити, хто обиратиме найгарнішу дівчину Львова. Каже, що список журі тримають у таємниці, аби на них не чинили тиск родичі чи прихильники дівчат. 

 - Крім Міс Львів» буде також визначено «Першу віце-міс», «Другу віце-міс» та «Міс Усмішку». Дівчата самі оберуть між собою подругу, гідну звання «Міс Дружба». А на сайті 032.ua кожен  мешканець міста може віддати свій голос за учасницю, яка йому сподобалася. І так ми матимемо «Міс глядацьких симпатій», - розповідає вона. 

Особливою нагородою, на думку Валерії Никифорець є нагорода «Міс добре серце». 

- Наш конкурс уже давно перестав бути просто конкурсом краси. Ми  відвідуємо притулки та інтернати. Минулої суботи дівчата організували пікнік для діток з притулків з усієї області. Також діти, які мешкають у  інтернатах та притулках області, малюють свої мрії. А потім наші учасниці втілюють мрію однієї дитини. Ми звертаємо увагу на мрії про професію або щось таке, нематеріальне. Цей соціальний проект називається «Подаруй дитині мрію». Ми знімаємо відеозвіт, який потім демонструємо під час фіналу конкурсу в оперному театрі. Завтра ми їдемо у Львівську міську дитячу лікарню на Пилипа Орлика та в лікарню в Брюховичах. Цього четверга, разом з «Оселею», робимо обід для безхатченків біля Порохової вежі, - пояснює Валерія Никифорець, як багато потрібно зробити, аби перемогти у номінації «Добре серце». 

Володарка титулу «Міс Львів-2017» Ірина Ткачук після перемоги у Львові здобула ще й титул «Першої віце-міс України». 

- Коли я йшла на конкурс краси, то думала, що неможливо обрати одну дівчину, тому що в кожного свої погляди на красу. Я думала, що конкурс краси – це тільки пройтися сценою. Насправді за цим стоїть величезна робота над собою. За цей рік моє життя дуже змінилося, - сказала вона. 

Як повідомила Валерія Никифорець, цього року конкурс отримає власну корону. 

- Ми звернулися до найліпших українських ювелірів. Ми черпали натхнення в короні Данила Галицького. І тепер ми матимемо корону з білого золота, платини, з діамантами та іншими дорогоцінними і напівдорогоцінними каменями. І тепер у нас буде своя дорогоцінна корона, яку кожна володарка титулу «Міс Львів» буде передавати своїй наступниці, - розповіла вона. 

Проте відмовилася сказати, де цю корону зберігатимуть між конкурсами. І як її охоронятимуть під час конкурсу. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів