Різдвяний концерт «Noel» відбудеться у Львові вдруге

16:20 22 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

24 січня гурт «Lux Mundi» спільно з хором «Taize Lviv» та великим збірним оркестром влаштують у «Центрі Довженка» велике різдвяне дійство.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що близько сотні музикантів одночасно виступлять на одній сцені, виконають всім відомі та маловідомі колядки і різдвяні пісні з усього світу. Декілька з них прозвучать вперше українською мовою, а декілька звучатимуть мовою оригіналу і їх виконають носії цієї мови.

Можна буде поколядувати разом і всім відомі українські колядки. Вхід – вільний. Початок – о 19.30.

Організатор концерту, лідер гурту «Lux Mundi» Павло Ковальчук, зазначив: «Цього року ми особливо підійшли до вибору пісень на цей концерт. Для нас було важливо, аби кожен, хто його відвідає, зміг ніби повернутись у ці події, у Віфлеєм, до убогих ясел. Ми передамо ці пісні у зовсім новій обробці, це буде зміна стилів, від спокійних ліричних творів до року, джазу, та рок-н-ролу. Аби це прозвучало дійсно круто, ми зібрали великий оркестр музикантів з різних куточків України, які спеціально приїдуть до Львова, аби виконати ці пісні разом з нами».

Як інформував «ЩЛ», у Львові скасували концерт біля головної ялинки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів