Культура (cтор. 56)

Фото для новини

20:09 20 серпня 2021 р.

У Львові відбувся марш-парад учасників міжнародного фольклорного фестивалю "Етновир"

З нагоди відкриття Х міжнародного фольклорного фестивалю «Етновир» центральними вулицями Львова пройшов марш-парад усіх учасників масштабного заходу. Опісля відбулось урочисте відкриття фестивалю на головній сцені, біля Палацу Потоцьких.

Культура

Фото для новини

15:35 19 серпня 2021 р.

Львів відвідає Нобелівська лауреатка в галузі літератури

Почесною гостею 28 Львівського міжнародного BookForum стане Букерівська та Нобелівська лауреатка Ольга Токарчук. Вона здобула Нобелівську премію з літератури у 2018 році “за уяву оповідачки, яка з енциклопедичною пристрастю представляє перетин кордонів як форму життя”.

Культура

Фото для новини

15:12 18 серпня 2021 р.

Змагання козаків, забави та частування кулішем: у Жовкві буде фестиваль «Bulava Fest»

У неділю, 22 серпня, з нагоди 30-річчя незалежності України на Площі Вічевій біля Жовківського замку відбудеться фестиваль «Bulava Fest». Команди з територіальних громад Львівського району змагатимуться у спортивних та силових конкурсах.

Культура

Фото для новини

11:40 15 серпня 2021 р.

Танцювала вся Арена Львів: фестиваль Українська пісня відкрив нові імена

У Львові пролунала «Українська пісня». Саме під такою назвою на Арені Львів вже вп’яте відбувся національний музичний проєкт «Ukrainian Song Project/Українська пісня-2021», який щороку збирає на одній сцені відомих й талановитих українських виконавців.

Культура

Фото для новини

15:40 12 серпня 2021 р.

Парфумерія Givenchy: зухвала класика та сучасні стандарти

Що таке Givenchy? Для когось це витончені наряди, для іншого — неймовірні покази-перфоманси, але у більшості бренд асоціюється з розкішною парфумерією. Серед величезної колекції французьких ароматів кожен може знайти те, що йому до смаку: стриманий альдегід для ділової жінки, розкішні квіткові пахощі для юної дівчини чи класичний варіант для джентльмена.

Культура

Фото для новини

14:58 12 серпня 2021 р.

Вигідні акції на суші і роли у Львові

Зараз відкрито безліч закладів, в яких можна спробувати страви японської кухні. Але доступними цінами та якістю страв можуть похвалитись не всі.

Культура

Фото для новини

10:18 12 серпня 2021 р.

У Львові Міжнародний день молоді сьогодні святкують по-новому

Відсьогодні Львів, як і вся Україна, святкують цей день разом з усім світом 12 серпня. Відтак, сьогодні львівські молодіжні центри МолоДвіжЦентр.Львів, Lviv Open Lab та Pixlab prostir запрошують на цікаві, святкові події.

Культура

Фото для новини

13:50 10 серпня 2021 р.

Реставрація дзвіниці церкви Покрови Пресвятої Богородиці: що зроблять за 4 млн 220 тис грн

Цьогоріч у Львові розпочнуть реставрувати дзвіницю церкви Покрови Пресвятої Богородиці, що на вул. Личаківській, 175. За інформацією управління охорони історичного середовища, зараз готують тендер.

Культура