У Львові розкупили усі квитки на кабаре-вечірку

16:20 16 листопада 2023 р.

Фото до новини

Глядачі побували на вечірці у стилі кабаре з живою музикою та ефектними денді-костюмами.

Про це DailyLviv.com повідомили у Львівському театрі Лесі Українки.

11 та 12 листопада у Львівському театрі Лесі Українки відіграли прем’єрні покази вистави “Клуб “Зневіра”, химерної вечірки за мотивами “Intermezzo” Михайла Коцюбинського. Це - дебютна робота режисера Владислава Білоненка на малій сцені театру. 

Глядачі побували на вечірці у стилі кабаре з живою музикою та ефектними денді-костюмами. У центрі трагікомедійної постановки – шестеро гультяїв, які святкують свою зневіру, впиваються меланхолією, висміюють сучасний соціально-політичний лад та рефлексують про внутрішні страхи. 

“Клуб “Зневіра” - це дуже красива вистава, на якій можна як посміятись, так і поплакати. Вистава про надію, яка нагадує нам, що в темні часи важливо радіти та любити себе.  Я горджуся командою, яка створила таку щиру і відверту історію, а найбільше режисером Владиславом Білоненком, який вперше дебютував з виставою на нашій сцені. Це дуже хороший початок”, –  зауважила директорка-художня керівниця Театру Лесі Українки, Ольга Пужаковська.   

Постановка насичена музичними номерами у стилі “dark cabaret”, яку підсилює яскрава та провокативна сценографія Олексія Хорошка. У постановці використані переосмислені режисером Владиславом Білоненком фрагменти з твору ”Intermezzo” М. Коцюбинського.

Одна з глядачок Христина так відгукується про постановку: «Вистава про життєве, про чуттєве і болюче. Про те, що відкидає тебе в далеке дитинство і змушує вилити на себе холодну воду реалізму. Про наші особливості та ідеальний світ, який кожен з нас уявляв дитиною».

Виставу “Клуб “Зневіра” грають на малій сцені Театру Лесі Українки. Усі квитки на найближчі покази у листопаді та грудні продані. 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів