Культура (cтор. 373)

Фото для новини

12:30 4 червня 2015 р.

У Львові відбувся журналiстський форум

На найвпливовішій медiа-події цього року, яка відбулася у Львові, медійники з усієї України змогли дізнатися про те, як вплинули журналісти на хід війни на Донбасі, а також, як відрізнити пропаганду від правдивої інформації.

Культура

Фото для новини

09:37 3 червня 2015 р.

У Львові навчатимуть у «Дитячому автомістечку» правилам безпеки на дорозі

У Міжнародний день захисту дітей у Львові відкрили автомістечко для малечі. Таку розвагу для діток організували у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Культура

Фото для новини

23:03 2 червня 2015 р.

На Львівщині мобілізованих підтримують артисти українських опери та естради

У наметовому таборі «15-та ділянка» перед військовослужбовцями виступили соліст Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької Петро Радейко, співачка Софія Федина та танцювальний колектив Академії сухопутних військ «Віва-Денс».

Культура

Фото для новини

12:25 2 червня 2015 р.

У Львові реставрують стінопис на вулиці Костя Левицького

Реалізатори проекту GIZ «Муніципальний розвиток і оновлення старої частини міста Львова» запевнили: «Роботи триватимуть орієнтовно до вересня, після чого ця історична сходова клітка знову стане однією з найгарніших і найцінніших у Львові».

Культура

Фото для новини

11:43 2 червня 2015 р.

На вулиці Пекарській у Львові відреставрували унікальну браму

Учасники проекту GIZ «Муніципальний розвиток і оновлення старої частини міста Львова» сподіваються: «Маємо надію, що мешканці будуть доглядати за брамою і підтримувати її в належному стані».

Культура

Фото для новини

11:12 2 червня 2015 р.

5 червня у Львові – концерт на підтримку двомісячної дівчинки

У п’ятницю в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла на вулиці Театральній, 11 відбудеться благодійний концерт оркестру Національного театру імені Марії Заньковецької «Надія для Надії».

Культура