Культура (cтор. 370)

Фото для новини

10:22 13 червня 2015 р.

Сьогодні на площі Ринок у Львові виступатиме австрійський оркестр

У суботу,13 червня в рамках проведення І Міжнародного фестивалю духових та естрадно-духових оркестрів «Сурми гір», який пройде у місті Долина, його учасник – австрійська духова музична капела «Швендт» відвідає Львів.

Культура

Фото для новини

11:22 12 червня 2015 р.

Львівські парафії УГКЦ влаштовують літній відпочинок для дітей (перелік)

Упродовж літа при парафіях Української Греко-Католицької Церкви діятимуть літні табори для дітей, під час яких вони зможуть весело та з користю провести час, дізнатися багато цікавого про навколишній світ, свого Творця та духовні цінності.

Культура

Фото для новини

09:42 12 червня 2015 р.

Львів’ян запрошують на зустріч з упорядником унікального ювілейного видання «Кобзаря»

У п’ятницю, 12 червня, о 16:00 в читальному залі №1 головного корпусу Львівської національної наукової бібліотека України імені Василя Стефаника на вулиці Стефаника, 2 розпочнеться зустріч із мовознавцем, заслуженим працівником освіти України, упорядником унікального ювілейного видання «Кобзаря» Миколою Зубковим.

Культура

Фото для новини

17:26 11 червня 2015 р.

Завтра у Львівській філармонії виступатимуть знамениті музиканти

12 червня о 19:00 на вулиці Чайковського, 7 розпочнеться вечір інструментальних концертів за участю скрипальки Соломія Сорока, яка народилася у Львові, але проживає у США, а також її чоловіка – лауреата міжнародних конкурсів, піаніста Артура Гріна.

Культура

Фото для новини

13:41 11 червня 2015 р.

Фінал конкурсу «Міс Львів-2015» хочуть зірвати (відео)

Організатори конкурс «Міс-Львів» звернулися до міліції з проханням забезпечити 16 червня охорону будівлі Львівського національного академічного театру опери та балету під час проведення конкурсу-шоу, тому що занепокоєні, що дехто спробує зірвати шоу.

Культура