Культура (cтор. 37)

Фото для новини

11:27 7 вересня 2022 р.

У Львові в день народження Маркіяна Іващишина відкрили закапелок, названий на його честь

Учора у Львові мистецькою вечіркою відкрити закапелок Маркіяна Іващишина. У день його народження поблизу «Дзиґи» відбувся також джаз-сейшн та концерт місцевих музикантів, на який прийшли друзі, близькі Марека, а також мешканці та гості міста.

Культура

Фото для новини

14:56 31 серпня 2022 р.

Завтра у Львові погасять марку Пес Патрон

1 вересня Укрпошта презентуватиме шостий поштовий випуск воєнного часу, який присвячений найвідомішому песику-розмінувальнику Патрону. Цей випуск Укрпошта реалізує у партнерстві з Державною Службою України з надзвичайних ситуацій.

Культура

Фото для новини

08:29 27 серпня 2022 р.

Біля Львівської ОВА відкрили виставку фотокартин українських автентичних строїв та інтер’єрів

Проєкт реалізували завдяки техаській громадській організації «Ukrainian San Antonio» (США) та громадській організації «Центр ініціатив сприяння соціальному і культурному розвитку в Україні».

Культура

Фото для новини

20:13 25 серпня 2022 р.

Народний художник Любомир Медвідь продав свої картини, щоб Ірина з Сіверськодонецька змогла ходити

Завдяки двом роботам народного художника України Любомира Медведя, які продали на аукціоні у межах проєкту «Руки для мами», 62-річна Ірина з Сіверськодонецька знову зможе ходити. їй зроблять протезування.

Культура

Фото для новини

23:46 24 серпня 2022 р.

Концерт військового оркестру у Львові зупиняли кілька разів

Сьогодні, 24 серпня, з нагоди 31-ї річниці Незалежності України у Львові на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку виступив оркестр Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Культура

Фото для новини

08:34 24 серпня 2022 р.

Львівський органний зал в час війни: що відбувається

Львівський органний зал у період повномасштабних бойових дій продовжує працювати і приймати відвідувачів. Щомісяця тут організовують понад 30 концертів, відкривають нові виставки, виконують світові премʼєри, працюють з нематеріальною культурною спадщиною, реалізовують інноваційні та соціальні проєкти, кожен з яких покликаний промотувати Україну й українське.

Культура