Культура (cтор. 351)

Фото для новини

12:13 27 серпня 2015 р.

«Святий Юр» у СБУ захищатиме пам’ятник митрополиту Шептицькому від москвичів

До роботи у двох архітектурних форумах, які зараз проходять у Львові, запрошені спеціалісти з Москви. Очікується, що цих спеціалістів міська рада Львова включить у експертну комісію, яка має дати свої, ще одні висновки, щодо облаштування території навколо пам’ятника митрополитові Шептицькому.

Культура

Фото для новини

16:00 26 серпня 2015 р.

Художники з України й Нідерландів пропливуть тисячу кілометрів зі Львівщини до моря на катамарані

Команда з 12 митців, кураторів та кінооператорів подорожуватиме близько 16 днів ріками Стрий та Дністер. Фінальною зупинкою стане художня резиденція на півдні країни.

Культура

Фото для новини

13:15 26 серпня 2015 р.

Завтра у Львові розпочнуть реалізовувати літературний проект «Міст з паперу»

28 серпня під час довгої «Ночі авторських читань» у приміщенні Першого академічного театру для дітей та юнацтва на вулиці Гнатюка, 11 буде можливість познайомитися з письменниками з Німеччини та України.

Культура

Фото для новини

17:05 24 серпня 2015 р.

Організатори 22-го Форуму видавців у Львові запланували близько 1000 заходів

У вересні в найбільшому місті на заході України вперше відбудеться Тиждень сучасної драматургії, під час якого відбудуться сценічні читання, театральні вистави, зустрічі з драматургами, акторами, режисерами, обговорення п'єс, перекладів.

Культура

Фото для новини

12:12 24 серпня 2015 р.

У Львові о 19.30 розпочнеться святкова програма «Гала Україна»

Молодіжний симфонічний оркестр Львівської філармонії «INSO-Львів», Галицький академічний камерний хор, скрипаль-віртуоз Євген Крук та солістка Дюссельдорфської опери Наталія Ковальова представлять з нагоди відзначення Дня Незалежності України концертну програму з творів класичних композиторів та сучасної української музики.

Культура

Фото для новини

09:38 24 серпня 2015 р.

У Львові з 12:00 презентуватимуть виставку малюнків дітей учасників війни на сході України

У Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького експонуватимуть майже 100 робіт, на яких зображені прапор, герб, верба, калина, природа – так діти відтворили любов до рідної землі.

Культура

Фото для новини

09:30 24 серпня 2015 р.

Сьогодні у львівському Парку культури – патріотичне родинне свято «Моя маленька незалежність»

На львів'ян та гостей міста чекатимуть козацькі забави, ярмарок української продукції, силове шоу для дітей «Маленький богатир», конкурс вишиванок, класична українська кухня, майстер-класи для усієї родини та багато подарунків.

Культура