Культура (cтор. 236)

Фото для новини

16:30 27 квітня 2017 р.

1-2 травня відбудеться «Lviv Family Fest»

Упродовж двох днів у «Львівській політехніці» влаштують 40 майстер-класів від провідних спеціалістів у сфері сімейного консультування.

Культура

10:36 27 квітня 2017 р.

Як будуть покарані у Львові й Києві організатори нелегітимної «звітно-виборної конференції» художників (відеотрансляція)

У Львівському прес-клубі розпочалася прес-конференція на тему «Як будуть покарані – у Львові і в Києві – організатори нелегітимної «звітно-виборної конференції» художників».

Культура

20:48 26 квітня 2017 р.

Художники-псевдоспілчани скликають у Львові «липову» звітно-виборну конференцію

Колишні члени Національної спілки художників України (НСХУ) намагаються її розвалити. Спілка звертає увагу громадськості на те, що виключені з її складу Василь Ярич, Дмитро Парута, Вікторія Ковальчук, Василь Заляско та Сергій Якунін, привласнивши повноваження членів правління Львівської обласної організації (ЛОО) НСХУ, ухвалили незаконне рішення скликати завтра, 27 квітня, звітно-виборну конференцію. А приміщення для нелегітимного заходу надала обласна влада у конференц-залі Львівського палацу мистецтв.

Культура

Фото для новини

17:45 26 квітня 2017 р.

1-2 травня пройде «Lviv Family Fest»

Упродовж двох днів у «Львівській політехніці» відбудуться 40 майстер-класів від провідних спеціалістів у сфері сімейного консультування.

Культура

Фото для новини

12:55 24 квітня 2017 р.

«Lviv Family Fest» пройде 1-2 травня

1-2 травня з нагоди Міжнародного дня сім’ї в четвертому корпусі Національного університету «Львівська політехніка» на вулиці Митрополита Андрея, 3 відбудеться унікальна подія у сфері розвитку інституту сім’ї та сімейних цінностей – «Lviv Family Fest». Територія розвитку стосунків».

Культура

12:40 7 квітня 2017 р.

У Львові ліквідували три кінотеатри

На засіданні виконавчого комітету ЛМР, яке відбулось сьогодні, 7 квітня, прийняли рішення про ліквідацію трьох кінотеатрів, які є державними комунальними підприємствами, а натомість утворять дві інституції у сфері культури.

Культура

Фото для новини

09:38 5 квітня 2017 р.

У регіональних ЗМІ гендерний перекіс - на користь чоловіків (дослідження)

Упродовж лютого 2017 року у 22 областях України було проведено моніторинг публікацій у 5 друкованих і 5 інтернет-виданнях (220 медіа*), які пишуть на суспільно-політичні та соціальні теми. Дослідження ґрунтувалося на виявленні кількісних (експертки/експерти, героїні/герої, фемінітиви) та якісних (гендерно-стереотипні та сексистські матеріали, тематичні публікації на гендерну тематику) показників.

Культура

10:26 4 квітня 2017 р.

Чому руйнівник пам’ятки історії - будинку композитора Ярославенка у Львові не виконав рішення суду?

У Львівському прес-клубі о 10.30 відбудеться прес-конференція на тему: "Безкарне руйнування історико-архітектурної спадщини Львова за сприяння міської влади. Чому досі руйнівник пам’ятки історії будинку композитора Ярослава Ярославенка не виконав рішення суду і не відбудував знищену ним пам’ятку?".

Культура