"Наші гроші.Львів" не мають проблеми "власник-журналіст" - Наталія Онисько

12:10 26 листопада 2013 р.

Тому що журналісти, які роблять сайт, є його співредакторами і співвласниками.


"Наше медіа «Наші гроші.Львів» не є типовим прикладом для з’ясування стосунків між власником ЗМІ та журналістами. Ми є незалежним маленьким медіа і нас зовсім нещодавно почали сприймати, як ЗМІ. Але за рік роботи, ми вважаємо, що це успіх," - сказала на засіданні Львівського прес-клубу на тему:«Якість регіональної журналістики: недостатня кваліфікація, зухвале нехтування стандартами чи виконання волі власників ЗМІ?» Наталія Онисько, співредактор сайту «Наші гроші».

"У нас немає такої проблеми – власник чи журналіст. Бо ми, насамперед, – журналісти. Ми пишемо те, що є нам цікаво. Й думаємо, що це буде цікаво іншим в нашій вузькій ніші. Ми пишемо про гроші і все, що з цим пов’язано",- розповіла Наталія Онисько.

"Коли медіа є бізнесом – це найкраще. Бо тоді припиняє впливати воля власника. Коли ЗМІ почнуть продавати новини, тоді не виникатиме проблема “власник – журналісти». Тоді будуть боротися за якість текстів, щоб їх краще продати, та за якість журналістів зокрема",- наголосила Наталія Онисько.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів