На Львівщині втретє триває «Етно-фестиваль гостинності»

15:32 10 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У межах третього «Етно-фестивалю гостинності» вже відбулися 11 мистецьких обмінів, до яких залучили більше 1000 учасників мистецьких колективів.

Про це повідомили в понеділок, 10 червня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Зокрема, цими вихідними творчістю та досвідом обмінювалися колективи з різних районів Львівщини. 9 червня Миколаївщина презентувала участь у фестивалі духовної пісні «Моя душа звеличить Бога» у селі Полоничі в Буському районі».

«Кожен з районів області, кожен з творчих заходів по особливому яскравий, цікавий та неординарний. Фестиваль покликаний відроджувати та популяризувати народні звичаї і традиції, дивувати мешканців нашими талантами. Але найважливіше – утвердження багатої унікальної давньої української культурної традиції», – зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації Мирослава Туркало.

«У межах третього «Етно-фестивалю гостинності» на Львівщині відбудуться до листопада ще 69 мистецьких презентацій», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів