Львівська міськрада допоможе реалізувати проєкти ГО

13:05 13 березня 2020 р.

Фрагмент «Переліку соціально-культурних проектів громадських організацій у галузі «Соціальний захист»

Фрагмент «Переліку соціально-культурних проектів громадських організацій у галузі «Соціальний захист»
Фото: с

19 соціально-культурних проектів громадських організацій отримають фінансову підтримку від ЛМР.

Про це повідомили в п’ятницю, 13 березня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Сьогодні виконавчий комітет ЛМР затвердив перелік соціально-культурних проектів громадських організацій у галузі «Соціальний захист», яким у 2020 році надається фінансова підтримка з міського бюджету Львова. Зокрема, 19 таких кращих соціально-культурних проектів отримають підтримку від міста на загальну суму один мільйон гривень»
Прийом документів на участь у конкурсі соціально-культурних проектів на 2020 рік тривав з 1 грудня до 25 грудня 2019 року. За напрямком «Соціальний захист» було подано 19 проектів, які відповідають кваліфікаційним вимогам програми. Подані на конкурс проекти були розглянуті на засіданні конкурсної комісії, а відтак, затвердили рейтинги соціально-культурних проектів», – поінформували також у ЛМР.
«За результатами роботи конкурсної комісії, вирішили підтримати перші 9 проектів у рейтингу в повній мірі, а наступні 10 проектів у рейтингу – підтримати частково (з коригуванням їх кошторисів). Загальна сума фінансової підтримки цих проектів за рахунок коштів міського бюджету Львова – один мільйон гривень», – повідомили також у ЛМР та оприлюднили «Перелік соціально-культурних проектів громадських організацій у галузі «Соціальний захист».

Як інформував «ЩЛ», міські заклади культури у Львові призупинили роботу на час карантину.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів