Міські заклади культури у Львові призупинили роботу на час карантину

10:15 12 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові запроваджені заходи для убезпечення від поширення респіраторних захворювань, зокрема вірусу «Covid-2019».

Про це повідомили в четвер, 12 березня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Призупинено роботу закладах загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти, мистецьких, художніх та спортивних школах усіх типів та форм власності Львова з 12 березня до 3 квітня. Зокрема, призупинено навчання у всіх мистецьких та музичних школах міста й всіх міських закладах культури».

«У звичному режимі працюватимуть бібліотеки, Міський молодіжний центр і музеї (рекомендовано не проводити масових групових екскурсій). У театрах, в концертних залах та Органному залі можливе проведення подій лише до 200 людей», – поінформували також у ЛМР.

«Призупинено проведення масових заходів (більше 200 людей) — в приміщенні чи на вулиці. Йдеться як про обмеження проведення масових захів, наприклад, на відкритому просторі, так і в приміщенні – залах чи установах», – розповіли також у ЛМР.

«Керівникам торгівельних мереж, торгівельно-розважальних центрів рекомендовано не допускати до роботи працівників з ознаками гострого респіраторного захворювання; забезпечити проведення обробки антисептичними засобами приміщень; провести роз’яснювальну роботу серед працівників про заходи щодо запобігання захворюванню; посилити дезінфекційний режим», – повідомили також у ЛМР.

Як інформував «ЩЛ», у четвер, 12 березня, у Львові призупиняють до 3 квітня навчання всі навчальні заклади – школи й дитячі садочки та заклади позашкілля.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів