У Львові призупинять навчання всі навчальні заклади

18:36 11 березня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: rbc.ua

У четвер, 12 березня, у Львові призупиняють до 3 квітня навчання всі навчальні заклади – школи й дитячі садочки та заклади позашкілля.

Про це повідомили в середу, 11 березня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила під час позапланового засідання  низку заходів, які буде впроваджено на території міста Львова задля убезпечення мешканців від поширення респіраторних захворювань, зокрема вірусу «Covid-2019». Згідно з рішенням комісії, з 12 березня до 3 квітня призупиняють навчання у всіх навчальних закладах (школах, дитячих садочках, закладах позашкілля).

Водночас роботодавцям, у зв’язку з зупиненням навчального процесу, рекомендують при можливості організувати батькам неповнолітніх дітей роботу в дистанційному режимі. Вводяться також обмеження на проведення масових заходів.

Форуми, фестивалі і планові заходи рекомендують перенести. В рішенні комісії йдеться про посилення дезінфекційних заходів в громадському транспорті, торгових центрах тощо.

Як інформував «ЩЛ», у Львівській міськраді рекомендують відтермінувати спортивно-масові заходи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів