Фестиваль класичної музики «LvivMozArt» триватиме 10 днів

10:40 13 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: nv.ua

Фестиваль класичної музики «LvivMozArt», який об’єднає кращих музикантів світу, триватиме з 13 до 22 липня не лише у Львові, а й у Свірзькому замку.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У Свіржі прозвучить прем’єра постановки опери Дмитра Бортнянського «Алкід». Загалом під час фестивалю задіяно 10 локацій, на яких відбудеться більше 20 концертів».

«Під час фестивалю звучатимуть не лише твори Моцарта-сина, але й композиції сучасних українських та європейських композиторів, доповнюватиме їх дитяча програма «Mozart Kids», виставка та різноманітні перформенси. Розпочнеться «LvivMozArt «з музичної мандрівки у часі від відомих солістів Софії Соловій та Ноела Боулі, які звернуться до тих часів, коли Львів радували концертами неповторна Соломія Крушельницька та неперевершений майстер бельканто Маттіа Баттістіні», – поінформували також у міськраді.

«Під час «LvivMozArt Eco-Symphony Concert» виступить створений у минулому році Молодіжний симфонічний оркестр України. Головним акцентом програми буде тема природи і стихій у сучасному суспільстві загалом та в українській культурі зокрема», – розповіли також у міськраді.

«Особливим акцентом цьогорічного фестивалю «LvivMozArt» є концерт-закриття, в якому прозвучить оригінальна скрипка Вольфганга Амадея Моцарта – «Costa Violine». Вперше в історії України нам буде надана честь приймати таку коштовну гостю», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів