Депутати й чиновники стануть у Львові кельнерами

16:24 24 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

22 травня у Львові відбудеться одинадцяте святкування «Дня кельнера».

Про це повідомили в середу, 24 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Одинадцяте святкування «Дня кельнера» пройде у Львові під гаслом «Подаруй кельнеру квітку!». Мета святкувань — підвищити престиж професії офіціанта та спонукати молодь до навчання у цій сфері».

«22 травня, впродовж дня у певних закладах готельно-ресторанного бізнесу Львова власники, керівники, чиновники, депутати та відомі львів’яни працюватимуть кельнерами, а ввечері відбудеться вечірка «Lviv Кelner Party». Формат цьогорічного свята змінено – урочисте відзначення, нагородження з подарунками та святкуванням буде відбуватись в одному із закладів ресторанного господарства. А новинкою цього року буде лотерея подарунків», – поінформували також у міськраді.

«День кельнера у Львові святкують з 2009 року. Організатори – департамент економічного розвитку Львівської міської ради, Львівський туристичний альянс та Клуб галицької кухні. Детальна програма святкування буде розміщена на сайті ЛМР згодом», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів