Частинка Австрії - у Дрогобичі відкрили Штирійський дворик

16:02 11 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Вчора, 10 жовтня, на території філологічного факультету Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка відбулось офіційне відкриття Штирійського дворику.

Про це інформує Дрогобицька міська рада, пише Dailylviv.com.

Проєкт вдалось реалізувати завдяки фінансовій підтримці Федерального уряду Штирії (Австрія).

Вже впродовж 15 років Львівщина є партнером Федеральної землі Штирії, столицею та найбільшим містом якої є Грац.

Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка та, зокрема, Австрійська бібліотека університету доклали багато зусиль для налагодження співпраці з Австрією, завдяки чому Франковий вуз напрацював тісне партнерство з Федеральним урядом, Педагогічним університетом та мерією міста Грац.

На урочистому відкритті ректорка Дрогобицького педагогічного університету Валентина Бодак зазначила, що відкриття Штирійського дворика – це ще один крок, який показує, що університет успішно працює та реалізовує проекти, спрямовані на розвиток своєї альма-матер.

Також в ході налагодженої співпраці, до Штирії днями вирушить Львівський обласний академічний музично-драматичний театр ім. Юрія Дрогобича, а також викладачі та студенти Дрогобицького університету для реалізації проекту, який стосується розвитку вищої освіти в умовах пандемії та війни.

Нагадаємо, картину студента Дрогобицького педуніверситету передали музею в Бучі (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів