19 січня у Львові святитимуть воду не лише на площі Ринок, а й в озері в парку «Горіховий гай»

23:38 17 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 4vlada.com

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у понеділок, 19 січня, в день Хрещення Господнього, о 14:30 годині відбудеться освячення води в озері, що знаходиться у парку «Горіховий гай». Опісля кожен бажаючий зможе зануритись у водойму.

У прес-службі міської ради повідомили в суботу «Щоденному Львову», що в понеділок, 19 січня, в день Хрещення Господнього, о 14:30 годині відбудеться освячення води в озері, що знаходиться у парку «Горіховий гай». Опісля кожен бажаючий зможе зануритись у водойму.

Захід відбудеться в рамках проекту «Зима в Горіховому гаю». Окрім цього, о 15:00 перед кінотеатром «Сокіл», біля ялинки, учні навчально-виховного комплексу ім. Василя Симоненка заколядують вертепом для усіх гостей свята.

організатори заходу – ГО «САМІ» – зазначають: «Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися. Давайте будемо створювати нові традиції в нашому районі разом». 

Як інформував «ЩЛ», 19 січня на площі Ринок у Львові освячуватимуть воду, відтак там не їздитимуть з 13.20 до 14.30 трамваї, в прес-центрі громадської організації «Молодь ЗА Зміни» повідомили в п’ятницю: «19 січня о 14:30, в день Хрещення Господнього, відбудеться освячення води в озері в парку «Горіховий гай». ГО «Молодь За Зміни» запрошує долучитись до масового купання в озері», а сьогодні, 17 січня, прес-служба облдержадміністрації нагадала про правила безпечного купання на Водохреща, а в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій опублікували сьогодні, 17 січня, «Звернення начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області щодо безпечного святкування Водохрещення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів