19 січня на площі Ринок у Львові освячуватимуть воду, відтак – не їздитимуть з 13.20 до 14.30 трамваї

16:30 15 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Lvivpost.net

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у понеділок у зв’язку з освяченням води на площі Ринок, центром міста не курсуватимуть трамваї.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що 19 січня, в день свята Богоявлення Господнього, на площі Ринок відбудеться загальноміське освячення води, тому з 13.20 до 14.30 у центрі міста буде обмежений рух електротранспорту. В повідомленні також конкретизують:

«Урочисте святкування Богоявлення у понеділок, 19 січня, на площі Ринок о 13.00 розпочне виконанням різдвяних коляд хоровий колектив «Орфей». О 13.30 відбудеться загальноміський молебень за участю духовенства різних християнських конфесій міста. 

Цього року, відповідно до графіку, чин освячення води очолить Високопреосвященний владика Димитрій, Митрополит Львівський і Сокальський Української Православної Церкви Київського Патріархату. Традиційно у Львові освячення води звершується за участю представників Української Греко-Католицької Церкви, Української Православної Церкви Київського Патріархату, Української Автокефальної Православної Церкви, Української Православної Церкви, Вірменської Апостольської Церкви та Римо-Католицької Церкви. 

В управлінні внутрішньої політики ЛМР зазначили також: «Від початку Євромайдану та впродовж усього минулого року християнські Церкви у нашому місті активно співпрацювали між собою для подолання труднощів та допомоги тим, хто потребує, зокрема українським військовим та переселенцям із зони АТО. Разом молилися за мир в Україні під час екуменічних молебнів. Тож традиційне спільне освячення води на Богоявлення у Львові стане ще одним виявом духовної єдності представників різних конфесій нашого міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів