10-річний херсонець організував співочий тур Яворівським районом і зібрав 40 тис грн для ЗСУ

19:01 27 червня 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні, начальник Яворівської РВА Ярослав Коминський нагородив юного співака з Херсонщини - Зарічного Максимка Сергійовича, який організовує благодійні концерти у Яворівському районі на підтримку Збройних сил України.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Десятирічний Максимко Зарічний втікаючи від війни з Херсонщини разом з батьками, сестрою та родичами знайшли прихисток в Івано-Франківській територіальній громаді Яворівського району. Кожен день хлопчик говорив батькам про те, що хоче бути корисним і допомагати Україні у боротьбі з російською агресією.

Так, Максимко з мамою та татом вирішив організувати собі тур по містах та селах Яворівського району, щоб допомогти та підтримати нашим захисникам. І власними зусиллями вже відправив захисникам близько 40 тисяч гривень.

За активну та свідому позицію, відповідальність, мужність, сміливість, високу талановитість та вагомий особистий внесок на підтримку Збройних Сил України Ярослав Коминський нагородив справжнього патріота своєї Батьківщини подякою Яворівської районної військової адміністрації та подарунком.

"Віримо в перемогу України, бо в нас найталановитіші та найдобріші діти. Слава Україні!" - зазначив очільник району.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів