Золочів - не Лас-Вегас: за підпільне казино судитимуть організаторів

16:39 3 вересня 2021 р.

Фото до новини

З лютого минулого року до червня поточного року, в нежитловому приміщенні міста Золочів працював незаконний гральний заклад, який організували троє мешканців Львівщини.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно трьох учасників організованої групи за фактом незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор, лотерей вчиненої у складі організованої злочинної групи (ч. 3 ст. 28 – ч. 2 ст. 203-2 КК України). 

Про це повідомила прокуратура Львівської області, пише Dailylviv.com.

За даними слідства, з лютого минулого року до червня поточного року, в нежитловому приміщенні міста Золочів працював незаконний гральний заклад, який організували троє мешканців Львівщини.

З цією метою учасники групи облаштували орендоване приміщення усім необхідним приладдям для належного функціонування де вони надавали доступ до азартних ігор, які проводилися у мережі Інтернет, з використанням програмних продуктів онлайн-системи.

Обвинувачені діяли конспіративно, надавали доступ до участі в азартних іграх лише «перевіреним гравцям», котрі будуть зберігати інформацію про діяльність закладу у таємниці.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Слідчого управління Головного управління Національної поліції області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Нагадаємо, що 24 лютого 2014 року у Золочеві по вулиці Січових Стрільців, 20 громадою та працівниками міліції було викрито гральний заклад у якому було 18 гральних апаратів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів