Злодії розібрали стіну крамниці на Львівщині

16:15 27 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dzvin.org

В обласному управлінні Національної поліції запевнили: «Правоохоронці встановлюють причетних до крадіжки грошей та майна з магазину підприємця».

«У Миколаївському районі злодії розібрали цегляну стіну магазину, щоб дістатися до приміщення. Зловмисники викрали гроші та продукти харчування, за даним фактом відкрито кримінальне провадження», – повідомили сьогодні, 27 липня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

До Миколаївського відділення поліції із заявою про крадіжку звернувся 52-річний приватний підприємець. Чоловік повідомив, що вночі 26 липня, у селі Берездівці в Миколаївському районі невідомі розібрали частину цегляної стіни в будівлі його магазину і викрали з приміщення торгівельного закладу 4000 гривень та продукти харчування. Загалом – на суму 11000 гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення,- карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років). Правоохоронці встановлюють причетних до крадіжки грошей та майна з магазину підприємця.

Як інформував «ЩЛ», злодії розбили у Львові стіну крамниці на вулиці Липинського й оцупили 25 пар взуття на суму 15000 гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів