Жахлива смертельна аварія: гнала на шаленій швидкості - 250 км/год (відео)

19:26 13 жовтня 2023 р.

Фото до новини

В мережі з’явилося відео жахливої смертельної аварії, яку спричинила 19-річна дівчина за кермом BMW.

Про це інформує InPoland, пише Dailylviv.com.

Водійці, яка керувала автомобілем BMW, висунули звинувачення у зв’язку зі смертельною аварією в Рогашицях (Сьвєнтокшиське воєводство). Її 17-річний пасажир загинув на місці, інший був доставлений до лікарні у важкому стані. Сама ж дівчина не постраждала.

Жахлива аварія сталася 9 жовтня 2023 року о 00:18. Як повідомила поліція, на прямій ділянці національної дороги K11, за межами населеного пункту, 19-річна мешканка Остшешова, керуючи автомобілем BMW, внаслідок того, що не змогла вибрати швидкість відповідно до дорожніх умов, втратила контроль над керованим транспортним засобом, з’їхала на праве узбіччя, а потім на придорожню галявину, де автомобіль загорівся. 

Читайте також: Рекордсмен-порушник ПДР у Солонці заплатить лише 255 гривень штрафу

Окрім водійки, у транспортному засобі перебувало двоє пасажирів. Один з них, 17-річний житель гміни Остшешув, загинув на місці в результаті інциденту, а інший пасажир, 19-річний місцевий житель, був доставлений до місцевої лікарні.

За мить до аварії молода жінка їхала зі страшною швидкістю, хоч і була твереза. На її спідометрі було 250 км/год. Вона не впоралася з керуванням і, як наслідок, спричинила трагедію. Жінка вже вислухала звинувачення прокуратури.

У соціальних мережах з’явилося відео, опубліковане молодими людьми незадовго до трагічної аварії в Рогашицях. На ньому видно приладову панель і лобове скло автомобіля. На задньому плані грає гучна музика.

Читайте також:  На німецьких автівках мчать у населених пунктах Львівщини як на автобані (доповнено)

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів