На німецьких автівках мчать у населених пунктах Львівщини як на автобані (доповнено)

16:41 2 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Патрульна поліція Львівської області зафіксувала антирекорди перевищення швидкості вранці у неділю, 2 жовтня.

Прилад TruCAM показав, що водії у населеному пункті їдуть зі швидкістю, дозволеною хіба що на автобанах у НімеччиніПро найбільші перевищення швидкості повідомила патрульна поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

Так, легковик марки Опель на відтинку 628 м мчав зі швидкістю 168 кілометрів за годину замість належних за правилами дорожнього руху 50-ти. 

До 135 км за год розігнався автомобіль Фольксваген на відтинку 472 м. Зі швидкістю 123 км/год їхав упродовж 432 м легковик Нісан, а 110 км/год - Форд на ділянці 423 м. 

Авто Міцубіші упродовж 309 м проїхалося зі швидкістю 100 км/год.

Патрульна поліція не повідомила, як покарала водіїв, котрі перевищували швидкість у населених пунктах. Обмежилася банальною констатацією: "І це ще не всі порушники, а просто найбільші". 

Згодом патрульна поліція доповнила свою інформацію. Село Ков'ярі на автодорозі Київ — Чоп. Саме тут патрульні зранку стояли з приладом вимірювання швидкісного режиму TruCAM. Винесли 60 постанов на порушників та продовжили автопатрулювання. (Тут ранкова новина ???????? https://cutt.ly/5V2nhaH)

Менше, ніж за годину, на цьому місці сталася ДТП. 18-річний водій автомобіля Mitsubishi ASX переконався у безпечності свого маневру і пригальмував аби завернути на автозаправну станцію. 

Позаду нього не встиг відреагувати на зміну дорожньої обстановки, адже не обрав безпечної швидкості, 29-річний водій автомобіля Skoda Fabia. 

Оскільки він зрозумів, що не встигає зупинитися, вирішив об'їхати перешкоду і не дотримавшись бічного інтервалу, врізався у перший транспортний засіб. На нього склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Результат: дві розбиті автівки (на світлині внизу), зіпсовані нерви обох водіїв, а достатньо було б просто їхати з встановленою швидкістю на цій ділянці дороги.

На Львівщині водії найчастіше порушують правила маневрування, а гинуть найбільше з іншої причини

19-річний водій на Lexus роз'їжджав по Львову п'яним

На Львівщині горіли Merсedes Sprinter і Range Rover

Три дівчини-місіонерки і син водійки загинули в автокатастофі біля Бродів

Нічна аварія біля Львова: 24-річний водій убив свою ровесницю

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів