За зберігання патронів судили ще одного мешканця Львівщини

10:05 3 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління МВС, Самбірський міський суд покарав 31-річного чоловіка за дев’ять патронів калібру 7,62 міліметрів трьома роками позбавлення волі , однак, застосувавши статтю 75 Кримінального кодексу, призначив йому іспитовий строк терміном на один рік.

2 березня на одній з вулиць Самбора міліціонери виявили та вилучили у 31-річного місцевого мешканця дев’ять патронів калібру 7,62 міліметрів. Правоохоронці з’ясували, що у чоловіка не було жодних документів, які би дозволяли йому зберігати боєприпаси.

Проведеною експертизою було встановлено, що набої призначені та є придатними для стрільби з бойової нарізної вогнепальної зброї, а саме – автоматів та кулеметів Калашникова. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263(незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Під час судового засідання, чоловік свою вину визнав повністю та щиро розкаявся. Самбірський міський суд призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Однак, застосувавши статтю 75 (Звільнення від відбування покарання з випробуванням) КК України, суд призначив йому іспитовий строк терміном на один рік.

Про це повідомили сьогодні, 3 квітня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС.

Як інформував «Щоденний Львів», у березні в Самборі засудили за незаконне зберігання боєприпасів до позбавленням волі на строк до трьох років 59-річному чоловіка , але також застосували статтю 75 Кримінального кодексу України, згідно якої той був звільнений від відбування покарання з випробуванням на іспитовий строк один рік.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів