Суд звільнив мешканця Львівщини від відбування покарання за зберігання 23 патронів

18:38 18 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, Самбірський міський суд врахував повне визнання правопорушником своєї вини й те, що він щиро розкаявся.

У січні цього року дільничні інспектори Самбірського міського відділу міліції викрили 59-річного чоловіка, котрий незаконно зберігав 23 патрони калібру 5,6 мм. Експерти встановили, що вилучені патрони є боєприпасами до нарізної вогнепальної стрілецької зброї.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Під час судового засідання чоловік свою вину визнав повністю та щиро розкаявся.

Самбірський міський суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Одночасно було застосовано статтю 75 Кримінального кодексу України, згідно якої чоловік був звільнений від відбування покарання з випробуванням на іспитовий строк один рік.

Про це повідомили сьогодні, 18 березня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів