З битою і пістолетом - на DAF: біля кордону затримали зловмисника

13:08 2 серпня 2021 р.

Фото до новини

Дерев'яну биту та предмет, подібний на пістолет, вилучено і скеровано на експертне дослідження.

За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження - за скоєне 23-річному мешканцю Львівського району загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, пише Dailylviv.

1 серпня, близько 16.00, до поліції звернувся 47-річний мешканець міста Харків, який повідомив, що поблизу пункту пропуску «Рава-Руська - Гребене», у селі Річки Львівського району, невідома особа пошкодила його автомобіль «ДАФ», в якому він перебував.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1. Як встановили правоохоронці, зловмисник, вийшовши з автомобіля «Волга», погрожував водію «ДАФа» предметом, подібним на пістолет, нецензурно висловлювався, дерев'яною битою пошкодив автомобіль заявника (розбив дзеркало заднього виду та решітку радіатора), після чого втік з місця події.

Проведеними заходами поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до хуліганства,  23-річного місцевого мешканця. За місцем його проживання правоохоронці виявили і вилучили дерев'яну биту та предмет, подібний на пістолет, та інші речові докази. Усе вилучене скероване на експертне дослідження. 

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі  територіального підрозділу поліції, за процесуальним керівництвом Жовківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває.

Викрадений у Польщі крайслер намагався заїхати в Україну через Шегині

Викрадач автомобіля на Львівщині не доїхав до Тернополя

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів