Випив на літургії: священник у Львові запхав у кишеню інспектору хабар (відео)

19:47 3 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Під час складання адмінматеріалів за нетверезе керування священник кілька разів пропонував поліціянтам неправомірну вигоду.

Про це інформує патрульна поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Учора вдень патрульні 3-го батальйону отримали орієнтування від небайдужих громадян про те, що на вулиці Садовій водій керує автомобілем Jeep Compass ймовірно в стані сп‘яніння.

Відпрацьовуючи повідомлення, інспектори виявили та зупинили згаданий транспортний засіб на вулиці Підміській. Спілкуючись із керманичем, охоронці порядку виявили у нього очевидні ознаки алкосп‘яніння.

Патрульні запропонували пройти водієві перевірку на стан сп’яніння. Він погодився та всіляко хитрував під час проходження тесту. З "енної" спроби йому таки вдалося продути пристрій Drager, результат — 1,26 проміле.

Під час складання адміністративних матеріалів за нетверезе керування, водій пропонував декілька раз неправомірну вигоду поліціянтам та на неодноразові попередження про кримінальну відповідальність взяв та запхав у кишеню інспектору гроші - 2500 гривень. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Чекаючи приїзду слідчих, до інспекторів підійшов керманич та його знайомий та знову почали пропонувати більшу суму. На попередження про кримінальну відповідальність чоловіки не зважали.

Надалі справу передали слідчим. Обом громадянам загрожує кримінальна відповідальність за ст. 369 (Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

На 54-річного чоловіка склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

Як з'ясувалося з відео, патрульні зупинили священника, який свій стан пояснив відправлянням ранкової літургії.

Водій-інкасатор роз'їжджав п'яним по Львову: що накоїв

У Львові під час комендантської години п'яний водій без посвідчення заснув за кермом

 У Львові п'яний водій без страхового полісу вчинив зіткнення з двома автомобілями і втік

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів