Нетверезі водії у Львові здійснили наїзди на 8 автомобілів і електроопору

10:00 29 листопада 2022 р.

Фото до новини

За минулі вихідні патрульні поліціянти склали 28 протоколів за нетверезу їзду.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

Одна з автопригод трапилася на вулиці Угорській. Водій, керуючи автомобілем Toyota Corolla, здійснив наїзд на припарковані транспортні засоби Chevrolet Volt і Volkswagen Tiguan. Після скоєного керманич втік з місця події.

Поліціянти розшукали 38-річного винуватця ДТП. Львів'янин пояснив, що планував наступного дня розрахуватись з водіями, автомобілі яких отримали механічні пошкодження. Спілкуючись з водієм, патрульні виявили у нього очевидні ознаки алкосп'яніння. Чоловік відмовився від проходження огляду.

Інша ДТП відбулася на вулиці Тарнавського. 23-річний керманич на автомобілі Mercedes-Benz C300, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на 5 припаркованих автомобілів.

Після ДТП за кермо сів 30-річний пасажир, який, як з'ясували патрульні, є власником автомобіля. Під час спілкування з чоловіками, поліціянти виявили у них ознаки алкосп'яніння. Прилад Drager показав результат — 1,42 і 1,76 проміле алкоголю у крові.

Третій випадок трапився на вулиці Коломийській. Водій, на автівці Skoda Octavia, не виконав вимогу патрульних зупинитися, натомість почав втікати. Після чого він не впорався з керуванням і здійснив наїзд на електроопору з дорожнім знаком.

Під час спілкування з водієм інспектори виявили у нього ознаки алкосп'яніння. Львів'янин погодився пройти огляд за допомогою алкотестера Drager. Результат — 1,66 проміле.

Про ще одного нетверезого керманича повідомив небайдужий громадянин. Очевидець зазначив, що на вулиці Симоненка водій, на автомобілі Opel Vivaro, здійснив наїзд на припаркований автомобіль Ford Kuga і намагається втекти.

Патрульні негайно прибули на місце події. У спілкуванні з керманичем виявили  у нього  очевидні ознаки алкосп'яніння. Він погодився пройти перевірку. Результат — 1,84 проміле.

Також відбулася ДТП на автодорозі Київ — Чоп 680 м. 36-річний водій, керуючи автомобілем ВАЗ 2108, допустив зіткнення з вантажівкою Modan, який інертним рухом пошкодив відбійник.

Після ДТП винуватець втік з місця пригоди. Патрульні розшукали мешканця Львівщини. Спілкуючись з ним, поліцейські виявили у нього ознаки алкосп‘яніння. Від проходження огляду він відмовився у встановленому законом порядку.

На винуватців автопригод інспектори склали усі необхідні адмінматеріали.

За минулі вихідні поліціянти склали 28 протоколів за нетверезу їзду.

Через п’яних водіїв на Львівщині цьогоріч сталося майже 300 ДТП

У ДТП на Львівщині загинуло 165 людей: 6 причин трагедій

На Львівщині загинуло 40 пішоходів: які причини

207 осіб загинули у ДТП цьогоріч на Львівщині: поліція показала наслідки (відео)

За два тижні на Львівщині патрульні затримали 285 п'яних водіїв

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів