Тютюнову фабрику у Винниках працівники БЕБ обшукують два місяці

15:27 11 липня 2024 р.

Фото до новини

Сьогодні силовики мають пред’явити ухвалу суду на продовження обшуків та блокування роботи фабрики ще на 30 днів.

Пресслужба Винниківської тютюнової фабрики запросила представників ЗМІ на підприємство у Винниках — на спілкування з керівництвом компанії та представниками силових органів. Про це пише DailyLviv.com.

Саме нині минає 60-ий день обшуків працівниками Бюро економічної безпеки та інших силових відомств на підприємстві. Пресслужба тютюнового підприємтсва називає ці обшуки "протиправними і безпідставними". 

"У журналістів буде можливість ознайомитися зі ситуацією на фабриці, оглянути її, а також поспілкуватися зі слідчими БЕБ, - йдеться у повідомленні пресслужби. - Подія особливо злободенна з огляду на те, що, як очікується, саме сьогодні силовики мають пред’явити ухвалу суду на продовження обшуків та блокування роботи фабрики ще на 30 днів.

Читайте такожСуд у Києві зняв сім обвинувачень з Козловського

Головне питання до них: що знайшли за 60 днів обшуків та блокування роботи? І що ще намагаються шукати 30 діб?

І головне — може вже час назвати замовника цього протиправного наїзду на Винниківську тютюнову фабрику, головних бенефіціарів атаки на найбільше вітчизняне підприємство тютюнової галузі майже з 250-річною історією? Чи це має зробити саме підприємство? Скільки ще триватиме ця правова вакханалія в угоду сірим ділкам тютюнового ринку родом з Одеси, які скооперували свої дії з визнаним на державному рівні спонсором міжнародного тероризму в Україні, який продовжує платити мільярдні податки до російського бюджету? Скільки ще має прилетіти ракет на Охматдит в Києві, які фінансує цей міжнародна компанія, продовжуючи працювати в росії? І скільки з цим ще буде миритися українське суспільство?"

Ці патетичні і пафосні запитання працівників пресслужби не є риторичними. Багато хто вважає, що слава Винниківської тютюнової фабрики давно пішла з димом. Курити, як не крутіть, шкідливо. Які б то цигарки не були.

Читайте такожЛьвівська тютюнова фабрика заперечує свою причетність до мукачевських контрабандних схем

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів