Водій намагався підкупити у Львові патрульних

13:30 12 листопада 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: vsim.ua

Нетверезий керманич пропонував поліціянту 200 доларів за непритягнення до відповідальності.

Патрульні зауважили на вулиці Богданівській у Львові, що водій автомобіля «ВАЗ 2113» був непристебнутий. Відтак, його зупинили. Під час спілкування з ним одразу стало зрозуміло, що він вживав алкоголь. У нього також не було всіх необхідних документів для керування автомобілем.

Тож водій почав намагатися домовитися з патрульними. Інспектори попередили порушника, що пропозиція неправомірної вигоди карається законом. Попри це, він намагався дати 200 доларів неправомірної вигоди. А коли він почув, що тепер його чекає відповідальність, – почав втікати. Оскільки він поводився агресивно, оголював статеві органи та викликав групу підтримки, патрульні склали протокол затримання і чоловіка доставили у Личаківський відділ поліції.

Там склали протокол за нетверезе керування, об’єднану постанову за порушення ПДР і написали рапорт щодо спроби дачі неправомірної вигоди і хуліганських дій.

Про це повідомили в понеділок, 12 листопада, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також опублікували відеозапис події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів