Водій мікроавтобуса збив на Львівщині ворота пункту пропуску

09:15 8 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

На Львівщині розпочали досудове розслідування опору представникові правоохоронного органу.

Про це розповіли в неділю, 8 березня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували, що 7 березня, о 21.00 до поліції надійшло повідомлення, що водій автомобіля незаконно перетнув державний кордон у пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» на українсько-польському кордоні, пошкодивши ворота у пункті пропуску. На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та працівники Жовківського відділення поліції, які спільно із прикордонниками, затримали правопорушника біля пункту пропуску.

Як з’ясували правоохоронці, водій мікроавтобуса «Форд», перебуваючи на пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» не виконав законні вимоги працівників митниці, автомобілем збив ворота і виїхав з території пункту пропуску. 38-річного жителя Жовківського району затримали.

Cлідчі Жовківського відділення поліції відкрили щодо нього кримінальне провадження за частиною 2 статті 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України, яка передбачає до двох років позбавлення волі.

Як інформував «ЩЛ», Прикордонники Львівського та Мостиського загонів затримали чотирьох правопорушників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів