На Львівщині зупинили марокканців та афганця

14:00 28 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Львівського та Мостиського загонів затримали чотирьох правопорушників.

Про це повідомили в п’ятницю, 28 лютого, уДержприкордонслужбі, де також розповіли, допомогли прикордонникам чотирилапі помічники, які швидко відшукали правопорушників. Зокрема, сьогодні вранці, перевіряючи інформацію, яка надійшла від дільничного інспектора відділу «Рава-Руська» про можливе порушення кордону групою людей, прикордонники Львівського загону вийшли на слід та затримали трьох правопорушників. Охоронцям кордону чоловіки повідомили, що є громадянами Марокко. Однак при собі не мали жодних документів. 

Крім того, вчора вдень неподалік від українсько-польського кордону військовослужбовці відділу «Шегині» Мостиського загону затримали громадянина Афганістану. Про невідомого повідомили прикордонникам місцеві жителі. Група реагування, що негайно прибула на вказаний напрямок, відшукала правопорушника разом зі службовим собакою.

За 50 метрів порушника зупинили, він виявився громадянином Афганістану 1994 року народження, при собі мав паспортний документ. Чоловік зізнався, що планував незаконно перейти кордон, так як напередодні йому відмовили у в’їзді польські прикордонники.

Іноземців доставлено до прикордонних підрозділів для з'ясування усіх обставин порушення та прийняття правового рішення, щодо притягнення до відповідальності за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

Як інформував «Щоденний Львів», прикордонники Мостиського загону затримали сирійця, який видавав себе за українця.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів