Відеокамера зафіксувала у львівській крамниці крадіжку вишиванок

12:20 2 листопада 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: list.in.ua

У Львові розшукали відвідувача крамниці, який не розрахувався за чотири вишиванки, котрі він прихопив зі собою.

Про це повідомили в п’ятницю, 2 листопада, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «31 жовтня о 17.40 у поліцію звернулася 38-річна львів’янка. За словами жінки, з вітрини магазину, який знаходиться у центрі міста, було викрадено чотири вишиті сорочки, вартість яких становить 10 000 гривень. До заяви підприємець додала записи камери відеоспостереження».

«Упродовж доби оперативники Галицького відділу поліції з’ясували особу зловмисника – 36-річного місцевого мешканця, який раніше вже притягався до відповідальності за кримінальні правопорушення і якому нещодавно знову повідомлено про підозру у скоєнні майнових злочинів. Під час викрадення вишиванок зловмисник перебував у магазині разом із дружиною», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування. З'ясовано, що зловмисник причетний до скоєння ще щонайменше двох крадіжок», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів