Верховний Суд розглядає позов Тараса Козака до Володимира Зеленського

20:29 18 травня 2021 р.

Фото до новини

Представник Служби безпеки України повідомив, що на адресу Верховного Суду надіслано документи, відомості в яких становлять державну таємницю.

18 травня 2021 року Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду розпочав розгляд справи № 9901/39/21 за позовом Тараса Козака, який оскаржує Указ Президента України від 2 лютого 2021 року № 43/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)"», а саме додатка № 1, відповідно до якого застосовано санкції до позивача.

Про це повідомив Верховний Суд України, пише Dailylviv

Під час судового засідання представник Служби безпеки України повідомив, що на адресу Верховного Суду надіслано документи (які підтверджують наявність правових підстав для застосування до позивача санкцій), відомості в яких становлять державну таємницю, та просив залучити їх до матеріалів справи.

Суд задовольнив клопотання представника СБУ і залучив документи до матеріалів справи.

Також Верховний Суд ухвалою задовольнив клопотання трьох суддів, які входять до складу судової колегії, про самовідвід через відсутність у них доступу до державної таємниці. Цю адміністративну справу передано для здійснення повторного автоматизованого розподілу між суддями Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду, які мають доступ до державної таємниці.

Ексльвів'янин Тарас Козак заробляє навіть під санкціями РНБО і пікетами націоналістів

Медведчука і Козака підозрюють у держзраді: що відомо

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів