Українець з документами на різних осіб намагався пограбувати завод у Польщі

17:27 27 квітня 2021 р.

Фото до новини

У Польщі поліція міста Радомсько затримала українця, який намагався вивезти з території заводу 120 посудомийних машин, удаючи із себе співробітника словацької транспортної компанії.

"21 квітня 2021 року співробітників поліції викликали на один із заводів промислової зони Радомсько. Працівники повідомили, що водій вантажівки намагався незаконно вивезти товар з компанії. В ході робіт на місці поліція встановила, що водій в'їхав на завод на вантажівці на підставі транспортних документів, які пізніше виявилися підробленими", – повідомляє пресслужба міської поліції Радомсько, інформує Суспільне ТБ, пише Dailylviv.

З’ясувалося, що працівники заводу завантажили у машину 120 посудомийних машин, які повинні були відправитися в Німеччину. Коли водій вантажівки чекав на видачу документів, один зі співробітників отримав інформацію зі штаб-квартири компанії, яка викликала у нього підозри. Після цього посадовець, відповідальний за видачу товару, повернув посудомийні машини на склад.

Поліція, яка прибула на завод за викликом, виявила підробні транспортні документи і затримали чоловіка, який був за кермом вантажівки. Як зазначили правоохоронці, встановити особу водія було важко, оскільки чоловік мав при собі документи на різні імена та національності. Зрештою слідчі з’ясували, що ним є 28-річний громадянин України. 23 квітня на вимогу прокурора його арештували на три місяці.

Вартість техніки, яку намагався викрасти українець, сягає 109 тисяч злотих (близько 800 тисяч гривень). Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

За тест-підробку на Львівщині судитимуть мешканця прикордонного Краковця

У Львові відео з камер спостереження допомогло знайти викрадачів 800 тисяч гривень (відео)

У Львові таксист використовував водійське посвідчення померлого батька

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів