Ударив матір і поліціянта: затримання у Львові

12:12 11 січня 2022 р.

Фото до новини

За скоєне 36-річному львів’янину, який вчинив насильство щодо своєї матері та завдав тілесних ушкоджень поліцейському, котрий прибув на виклик, загрожує покарання - до п’яти років позбавлення волі.

Повідомлення про домашнє насильство, яке відбувається у квартирі одного з будинків, розташованого на вулиці Чигиринській у Львові, надійшло у поліцію 10 січня близько 14.00. Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com.

За цією адресою виїхала група сектору протидії домашньому насильству відділу превенції Львівського районного управління поліції №2. На місці події правоохоронці встановили, що 36-річний мешканець квартири, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив конфлікт та насильство щодо своєї матері.

Під час встановлення обставин події чоловік поводився неадекватно та агресивно, не реагував на зауваження правоохоронців, натомість несподівано напав на одного з поліцейських та спричинив йому тілесні ушкодження.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Чоловік намагався самостійно лікувати дружину, яку вдарив ножем

Ударив ножем у Львові - спіймала поліція у Новоград-Волинському

На Львівщині брат ударив ножем рідного брата 

Вчора вдарив ножем і втік - сьогодні затримала поліція

Ударив ножем у груди: батька затримали за замах на вбивство сина

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів