Закатований на Львівщині міліціонер користувався хорошою репутацією, його вбивця – навпаки (відео)

21:27 19 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 24tv.ua

У селі Лопатино Радехівського району місцеві мешканці розповіли про те, що їм відомо про жорстоке вбивство міліціонера ввечері 18 квітня.

У селі Лопатино Радехівського району місцеві мешканці розповіли про те, що їм відомо про жорстоке вбивство міліціонера ввечері 18 квітня. На місці події журналістці «Телеканалу новин «24» повідомили, що все почалось зі сутички 53-річного їздового і правоохоронця.

Чоловіки посперечались біля місцевого бару. Їздовий, з яким був помічник, вживав того вечора спиртне і був у стані алкогольного сп'яніння.

Суперечка переросла у бійку і закінчилась вже тим, що міліціонера почали возом тягнути до лісу. При цьому, згідно з повідомленням, у лісі після отриманих травм чоловік ще був живим, але його добивали.

Крім того, мешканці села кажуть, що у міліціонера була хороша репутація, але цього вони не можуть сказати про їздового – той мав гарячу вдачу і був агресивним. Слідчі дії наразі тривають. Правоохоронці з'ясовують також, яку роль у цьому інциденті відіграв помічник їздового.

Як інформував «ЩЛ», дільничний міліціонер загинув на Львівщині, намагаючись припинити бійку, підозрюваних у скоєнні його жорстокого вбивства вже затримано.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів