У Сокільниках неподалік Львова затримали винуватця загибелі пасажира

11:00 24 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У прес понеділок, 24 вересня, близько третьої години ночі на вулиці Стрийській у Сокільниках неподалік Львова сталася смертельна орожньо-транспортна пригода.

Про це повідомили в понеділок, 24 вересня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Зіткнулися автомобіль «БМВ», яким керував 22-річний львів’янин, та мікроавтобус «Мерседес Спринтер», за кермом якого перебував 43-річний мешканець Закарпатської області. Внаслідок зіткнення пасажир легковика віком 29 років помер від отриманих травм на місці події, ще один – 22-річний – госпіталізований у нейрохірургічне відділення однієї з львівських лікарень».

«Водій «БМВ» отримав садна та забої. Окрім того, медики діагностували у нього «алкогольне сп’яніння», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Водій автомобіля «БМВ» затриманий і перебуває в лікарні під вартою», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів