У Львові знайшли ймовірного псевдозаміновувача залізничного вокзалу

13:34 26 березня 2021 р.

Фото до новини

Учора близько опівночі на лінію 102 надійшло повідомлення про замінування Залізничного вокзалу на Площі Двірцевій. Чоловік сказав, що там закладена вибухівка і перервав зв'язок.

На місці події працювали усі необхідні служби — інформація не підтвердилася. Про це повідомила патрульна поліція Львівської області, пише Dailylviv.

Поліцейські одразу почали пошуки зловмисника. 

О пів на другу ночі патрульні отримали орієнтування від начальника сектору кримінальної поліції відділу поліції N°1 Львівського районного управління поліції про те, що особа, яка повідомила про замінування, ймовірно, є на вулиці Стрийській в районі Автококзалу.

Патрульні 1 батальйону негайно вирушили на пошуки невідомого. Невдовзі вони побачили підозрілого чоловіка на згаданій вулиці, який ховався між припаркованими автомобілями. Під час поверхневої перевірки у нього виявили мобільний телефон з номером з якого здійснили повідомлення про замінування.

32-річного чоловіка доставили у відділок поліції для встановлення обставин. Йому загрожує відповідальність за ч.1 ст. 259

(Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) ККУ. Карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Вчора вдарив ножем і втік - сьогодні затримала поліція

На українсько-польському кордоні затримали безпілотник з контрабандою

У Львові 11-річна дівчинка допомогла у затриманні 36-річного грабіжника

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів