У Львові затримали винуватця загибелі дитини

11:30 10 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У Львові затримали 21-річного водія «Транспортера».

Про це повідомили в п’ятницю, 10 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що 9 січня о 15.20 на перехресті вулиць Пасічної та Медової Печери у Львові сталося зіткнення автомобілів «Фольксваген Транспортер» та «Фольксваген Пасат». Від отриманих травм внаслідок ДТП померла на місці події трирічна дівчинка.

Дитина перебувала в салоні легковика під керуванням 31-річного львів’янина. Окрім того, госпіталізовано ще трьох травмованих пасажирів цього автомобіля – 29-річну львів’янку, 25-річну мешканку Перемишлянського району та 34-річного жителя Сколівщини.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України,  передбачає покарання – від трьох до п’яти років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого. Водія «Транспортера», 21-річного львів’янина, затримали.

Як інформував «ЩЛ», у Львові загинула внаслідок зіткнення автомобілів трирічна дівчинка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів