У Львові затримали розбійників

16:48 15 червня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: 20minut.ua

14 червня ввечері екіпаж патрульних 3-го батальйону викликали на вулицю Городоцьку й заявили про грабіж, який виявився розбоєм.

Про це повідомили в суботу, 15 червня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Заявник перебував в кареті швидкої допомоги з тілесними ушкодженнями. 40-річний мешканець Хмельницької області повідомив, що зранку 14 червня, троє чи четверо невідомих йому людей, серед яких була жінка, затягнули його, погрожуючи пістолетом, до якоїсь квартири. З його слів, вони побили його і забрали 4900 гривень та паспорт. Гроші він напередодні взяв у кредит. Коли невідомі заснули, він втік».

«Викликали швидку та поліцію працівники перукарні, куди забіг потерпілий. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції. Тим часом, патрульні спільно з кримінальною поліції згаданого відділку розшукали квартиру на вулиці Головацького. де могли перебувати особи, які вчинили розбій», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Двері відчинив 51-річний власник і запустив до квартири поліцейських. По всьому помешканню були плями бурого кольору. схожі на кров. На ліжку спали чоловік та жінка – їх розбудили. Чоловік – 34-річний мешканець Городоцького району, а жінка – 30-річна львів’янка. в квартирі був предмет, схожий на пістолет. На місце події приїхали слідчі. Потерпілого госпіталізували до реанімації», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів