У Львові затримали при отриманні хабара начальника обласного управління водних ресурсів (відео)

10:46 9 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: press-centr.com

Посадовець сприяв за винагороду швидкому виготовленню проектно-кошторисної документації щодо будівництва акумулюючої водойми на земельній ділянці.

Керівник Львівського управління Державного агентства водних ресурсів України за 25 тисяч гривень пообіцяв вирішити питання, що входять до його компетенції. Посадовець сприяв за винагороду швидкому виготовленню проектно-кошторисної документації щодо будівництва акумулюючої водойми на земельній ділянці.

8 вересня 2015 року посадовця було затримано у службовому кабінеті працівниками управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС під час отримання неправомірної вигоди у сумі 25 тисяч гривень. Грошові кошти вилучені з місця події.

За даним фактом слідчим управлінням Львівського обласного УМВС відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією. Вирішується питання щодо затримання правопорушника у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та повідомлення йому про підозру.

Про це повідомили сьогодні, 9 вересня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС. Натомість в інтернет-виданні «Zaxid.net» розповіли: 

«8 вересня, близько 16:00 начальника Львівського обласного управління водних ресурсів Володимира Садового затримали під час отримання хабара 25 тисяч гривень. Про це кореспондент «Zaxid.net» дізнався на місці події.

Гроші чиновник отримав за погодження технічної документації на благоустрій озера у селі Дроговиж Миколаївського району. Посередниками у передачі незаконної винагороди були водій службовця та провідний інженер.

При проведенні слідчих дій у кабінеті Володимира Садового працівники міліції вилучили 25 тисяч гривень. Купюри були міченими. На руках чиновника були сліди речовини, яка світилась.

Як повідомив кореспонденту «Zaxid.net» начальник відділу управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС.Михайло Тесля, за цим фактом порушено кримінальне провадження за частиною 3 статтею 368  Кримінального кодексу України – «отримання неправомірної вигоди посадовою особою». 

Про це повідомили в інтернет-виданні «Zaxid.net».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів