У Львові заарештували слідчого, який скоїв смертельну ДТП

17:05 30 серпня 2018 р.

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд
Фото: portal.lviv.ua

Галицький районний суд у Львові обрав запобіжний захід для винуватця смертельної ДТП.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в четвер, 30 серпня: «Поліцейського, який вчинив смертельну ДТП на Львівщині, триматимуть під вартою
Інцидент стався 28 серпня близько 23:30 в селі Жарків. Автомобіль «Renault Traffic», під керуванням одного з працівників Кам’янка-Бузького відділу поліції зіткнувся з мопедом марки «Suzuki Lets 2», на якому перебували 19-ти та 18-річний жителі Бродівського району. Внаслідок автопригоди пасажир та водій мотоцикла загинули на місці події».

«За результатами попереднього медичного огляду з’ясовано, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Це, зокрема, підтвердив і пристрій для визначення рівня сп’яніння. Драгер показав 1.13 проміле», – поінформували також у прокуратурі.

«Зловмиснику повідомлено про підозру за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) та сьогодні, 30 серпня, Галицьким районним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Крім цього, правоохоронця відсторонено від посади. У разі доведення вини, поліцейському загрожує до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині затримали слідчого, який скоїв смертельну ДТП.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів