У Львові за викрадання автомобілів затримано двох студентів

15:58 7 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Спершу захотіли «покататися», а наступного разу свідомо пішли на крадіжку.

Як повідомляє сьогодні, 7 жовтня, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, співробітники Франківського райвідділу міліції Львова затримали двох юнаків, котрі викрали в цьому місті автомобілі «ВАЗ-2101» та «ВАЗ-2106». Як з’ясувалося, обидва – студенти-другокурсники одного з вищих навчальних закладів Львова, котрі раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися. 

Начальник райвідділу міліції Віталій Горський розповів про них наступне: «У першому випадку хлопці захотіли «покататися». Йшли з нічного клубу, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, й побачили в одному з дворів автомобіль «ВАЗ- 2101». Відкрили дверцята просто – підібравши ключ. Так, як студенти були напідпитку далеко втекти їм не вдалось, в автомобілі спустило колесо і їх закинуло на бордюр. Зрозумівши, що далі вони вже нікуди не поїдуть - залишили автомобіль та втекли з місця події. А вже наступного разу вони свідомо йшли викрадати авто. В одного з хлопців пропала дівчина, розшукати її вирішили на «колесах», щоб вразити дівчину своїм подвигом. З цієї метою викрали другий автомобіль марки ВАЗ-2106»

Але цього разу правоохоронці затримали юнаків вже неподалік від місця скоєння ними крадіжки авто. Відтак за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів