У Львові вилучили у наркоторговців зброю

11:10 5 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники управління протидії наркозлочинності й кримінальної поліції Львівщини та слідчі Галицького відділу поліції затримали організатора збуту канабісу та амфетаміну й трьох його спільників.

Про це повідомили в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що затримані віком 19-26 років є львів’янами, а один із них – раніше судимий. Вони приймали черезінтернет замовлення від наркозалежних осіб. Після перерахунку грошей на банківську картку, робили на території Львова так звані «закладки». 

Під час проведення санкціонованих обшуків у них виявили та вилучили амфетамін, канабіс, кущі коноплі та спеціальне обладнання для її вирощування, незареєстровані рушницю та два пістолети, набої різного калібру, банківські карти, мобільні телефони та інші речові докази. Слідчі оголосили організатору та учасникам злочинного угруповання повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені організованою групою) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі терміном від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Як інформував «ЩЛ», 37-річний львів’янин передавав в установу виконання покарань метадон своїй знайомій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів