У Львові в обідню пору на вулиці троє побили і пограбували одного

13:08 2 травня 2020 р.

Фото до новини

Вчора, близько 14-ї години патрульні 2 батальйону отримали на службовий планшет повідомлення про грабіж на вулиці Демнянській у Львові.

Оперативно прибувши на місце події, поліційні зустрілись із заявником, який розповів, що троє невідомих осіб заподіяли йому тілесні ушкодження, повалили на землю, викрали з кишені куртки 450 гривень та побігли в напрямку вулиці Хуторівка.

Отримавши детальний опис кривдників, патрульні передали в радіоефір орієнтування іншим екіпажам.

Двох чоловіків, які підпадали під опис заявника, поліційні запримітили при обстеженні прилеглої території. Ними виявились 45-річний львів’янин та 29-річний мешканець міста Броди. Під час поверхневої перевірки в одного із них виявили кошти в сумі 450 гривень. Згодом їх впізнав і сам заявник.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції для з’ясування всіх обставин справи.

Тепер кривдникам загрожує у суді відповідальність за ч.2 ст.186 ККУ(Грабіж, поєднаний з насильством, який не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів