У Львові судитимуть трьох шахраїв, які незаконно отримували житлові субсидії

18:40 30 вересня 2020 р.

Фото до новини

Зловмисників викрили слідчі Шевченківського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2.

Як встановили правоохоронці, у 2018 та 2019 роках троє мешканців Шевченківського району міста Львова – двоє жінок віком 49 та 67 років, а також 70-річний чоловік, звернулись до Шевченківського відділу соціального захисту управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради із заявами про призначення їм державної соціальної допомоги – житлової субсидії. 

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.

Субсидії їм були нараховані та виплачені, проте, як в подальшому встановили правоохоронці, у документах, які мешканці подавали для отримання допомоги, були вказані неправдиві відомості, зокрема, про отриману спадщину, доходи членів сім’ї та інші. У такий спосіб вони незаконно отримали грошові кошти.

Зловмисникам було повідомлено про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.222 (Шахрайство з фінансовими ресурсами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудові розслідування завершені, обвинувальні акти скеровані на розгляд суду.

На незаконному захороненні сміття взяли трьох мешканців Львівщини.                                                                                                                          На Львівщині митники незаконно ввозили вантажівки іноземного виробництва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів